Nyheter

Dollar Store öppnar i Värnamo

Nyheter Det blir ett Värnamoföretag som får bygga när ett nytt 20-miljoners projekt ska sjösättas på Bredasten under hösten

Tidigt i vår kommer den nya Dollar Storebutiken på Bredasten att vara klar för invigning.

Inom kort kommer det att påbörjas en byggnation av ett stort varuhus på Bredasten. Det handlar om ett projekt där en mycket stor butik med tillhörande lager ska byggas.
Det är företaget Fastighetspartner P&E AB i Jönköping som i egenskap av en av flera delägare har beställt fastigheten. Företaget som får uppdraget att bygga varuhuset är P E Fastigheter i Värnamo.

– Vi kommer att börja bygga i höst, så fort alla papper är klara.
– Sedan är tanken att Dollar Store ska flytta in i lokalerna tidigt i vår, säger Fredrik Larsson som är projektledare på Fastighetspartner P&E A.

Just nu pågår det markarbete på området. Det är Peab som håller på att färdigställa vägar på området bakom Circle K.
När sedan byggarbetet påbörjas så handlar det om en riktigt stor fastighet som ska byggas.
– Själva fastigheten är på 3 000 kvadratmeter.

– En del går bort till lager och personalutrymme, men försäljningsytan kommer att bli 2 500 kvadratmeter., förklarar Fredrik Larsson.
Dollar Store har i dagsläget cirka 95 butiker runt om i landet. Då är några butiker inräknade som kommer att öppna under hösten.

Taggar

Dela


5 reaktioner på Dollar Store öppnar i Värnamo

Alla sådana etableringar är bra för Värnamo, bra för cityhandeln också , det blir några mindre som inte ge sig iväg till Jönköping, Växjö och ullared. Jag tror att det lossnar på handelsområdet i och med denna etablering.

Underbart!! Hoppas fler kedjor vill etablera sig i Värnamo, Jula hade varit grymt.

Kommentarsfunktionen är stängd